Pàgines

28 de setembre 2007

Setmana 10 anys d'agermanament (5)


Avui acabem amb les xerrades i conferències de celebració dels 10 anys d'agermanament. Bé DEMÀ fem l'ACTE FINAL amb el concert de MARIEM HASSAN a l'esplanada de Fontajau, darrera el Pavelló d'Esports de Fontajau, Av. Josep Tarradellas i Joan 22-24.
A partir de les 17 h començarem a plantar les jaimes i a fer el te. I el concert s'iniciarà amb grups de la ciutat i després la Mariem Hassan i el seu grup.
Ja ho sabeu us hi esperem a totes i tots, no us ho podeu perdre.


I recordeu que avui tenim el privilegi de poder tenir entre nosaltres a la Sultana Jaya un dels casos més recents de violacions dels Drets Humans contra les dones sahrauis. La jove estudiant que els seus pares l'havien enviat a una escola provada per tal que no participés més en les manifestacions per la independència del Sàhara Occidental. Malgrat tot Sultana va continua encapçalant les protestes estudiantils fins que al maig d'aquest any 2007 va perdre un ull durant les manifestacions estudiantils.
Serà entre nosaltres avui al vespre a partir de les 19 h. a la Mercè, juntament amb la Cristina Navarro, que ens oferiran de ben segur una intervenció d'allò més interessant.