Pàgines

02 de febrer 2007

Èxit de la Caravana

Estic, o millor dit, estem molt contents. Des de finals de desembre tenim la campanya de recollida d'aliments engegada. Al principi la feina va ser de distribució de cartells, tríptics i xerrades per aqui i per allà. Vam montar la jaima per Nadal per fer-ne difusió i recollida, però fins aquesta setmana no hem començat a notar el que s'ha anat movent.
Estem cada dimarts i cada dijous a partir de les 19h. al magatzem que ens ha cedit l'Ajuntament de Girona, als subterràni de l'Auditori de la ciutat. Dimarts passat va ser estressant, no donàvem abast amb tot el que ens arribava, de diferents municipis amb de tota la província. Estem rondant els 40 palets dels diferents productes: sucre, oli i llenties. I encara ens falten alguns municipis que portaran el material la setmana vinent, per tant encara en farem algun més.
S'han mogut moltes persones solidàries, amb moltes ganes, per tal de fer arribar el màxim posible cap als campaments de refugitat. Probablement, les notícies de la manca d'aliments als campaments, que des de fa temps ens van arribant per diferents vies crec que han ajudat a extendre la informació i fer possible aquest èxit de recollida.
I quan ja estigui tot recollit, encaixat i en els respectius palets i els camions carregats, despedirem la 13ena Caravana i ho celebrarem tots junts amb un bon sopar (això si, que no siguin llenties....), crec que ens ho mereixem.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Txell,
què bé que la Caravana vagi tan bé.
Tant de bo poguéssim fer més de 300 tones. Espero que sí.
Saps que m'agrada molt el teu blog? Cada dia hi passo un parell de cops per veure si has fet alguna entrada nova. L'anterior m'ha encantat, em semblava trobar-me, altre cop, a l'aeroport de Barna o de Tinduf o saltant a damunt d'aquells atrotinats camions, però tens raó, veure com es fa de dia és una sensació impagable igual que viatjar sota els estels...
Espero que ens trobem aviat a Barna en qualsevol reunió o a l'acomiadament de la Caravana i si no, sempre tenim els blogs de la nostra wilaya que espero que es faci gran, molt gran.
Una abraçada.
Antònia.

SÀHARA HORTA ha dit...

Txell, és una gran notícia.
Molt bona feina!
Enhorabona a tots els companys i companyes de Girona i a la seva gent solidària.
Una abraçada molt forta des de
SAHARA HORTA

Txell ha dit...

Gràcies Antònia i a Sahara Horta.
De ben segur que ens trobem en l'acomiadament de la Caravana, crec que hauriem de ser-hi tots i totes per tal de fer un gran ressó de la notícia. Segur que arribarem a les 300 tones, pel que he vist la recollida està anant molt bé arreu.
Una abraçada ben forta,
Txell