Pàgines

09 de febrer 2007

Boicot als productes marroquins

M'uneixo al BOICOT als productes marroquins.
Ho he vist al blog de l'Antònia, però també està a la web de Cantabria amb el Sahara i també els companys de la Seu.
És sencill només es tracta de fixar-s'hi una miqueta, tots els productes que el seu Codi de Barres comenci amb 611 són provinents del Marroc, que ocupa un país que no és seu, que explota totes les seves riqueses i que a més reprimeix als i les sahrauís que, de forma pacífica, reivindiquen la llibertat i la independència del poble sahrauí.
Us animo a totes i tots a tenir-ho en compte a l'hora d'anar a comprar, només si ens hi fixem una miqueta segur que es podrà notar la força que podem tenir, és dificil, però no impossible.
BOICOT ALS PRODUCTES MARROQUINS!!!!
SÀHARA LLIURE!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

us convido a tots i totes a enviar un correu electrònic a la web del PSC, concretament a la secció de cooperació i solidaritat: àrea mediterrània: Sàhara.
Per cert veureu que les noticies que tenen penjades realment estant una mica desfasades, la última desembre 2006... darrerament no ha passat rés oi?

http://www.socialistes.org/ambit/solidaritat/

en el menú de l’esquerra , a baix hi ha un apartat “escriu-nos” i et permet enviar un correu.

No ens animen a escriure?
Doncs vinga no els decebem i que sàpiguen quina és la nostra opinió i el nostre posicionament referent a la actuació del govern del PSOE.

NO A LA VENDA D’ARMES AL GOVERN DEL MARROC!!!!

PROU REPRESSIÓ AL SÀHARA OCCIDENTAL!!!

PEL RESPECTE ALS DRETS HUMANS AL SÀHARA OCCIDENTAL!!!

OMPLIM EL SEU CORREU AMB ELS NOSTRES MISSATGES!

Txell ha dit...

Gràcies Blanca,
vaig a fer-ho i animo a totes i tots a col·lapsar el correu.
Una abraçada
Txell

Anònim ha dit...

hola txell
gracias por el articulo que has publicado en tu blog,sobre los inmigrantes saharauis en catalunña.
ya que mediante este articulo muchos saharauis que residen en esta comunidad pueden animarse para portarte muchas cosas sobre sus experiencias del dulo migratorio.
ya que este articulo es muy importante y se puede hacer muchas cosas solamente ponerte en contacto con cualquier saharaui y te va exlicar su experiencia.
gracias txell y viva sahara libre

núria ha dit...

Hola i enhorabona pel blog...
Només volia afegir, que malgrat que sóc consient , plenament consient del problema al sahara marroquí i defenso -de forma pasiva!ho reconec- la llibertat del poble saharauí... no em sembla encertat el tema del boicot a tot allò que ve del Marroc. Els berebers del riz, per exemple, no en tenen cap culpa del seu govern central... i perjudicar-los el comerç es animar-los a llançar-se al mar amb patera...

Anònim ha dit...

Jo tambe soc concient dels incidents al sahara marroquí, pero trobo molt DESENCERTADA la vostra posició i la de tots aquells que actuen fent un boicot, perqué daquesta forme enfonseu tot un país i tota una gent que la majoria segurament son inocents !!!
Aquesta no es una manera d'actuar sobre els problemes!! A tots aquells que mireu el codi de barres al comprar un producte..feu pena ! De veritat PENA !!