Pàgines

09 de març 2007

Caravana 2007


Ja quasi que no hi cabem!!!! Hem superat totes les prespectives que teniem. Si no em falla la memòria ja arribem als 45 palets, com els que veieu, de lleties, sucre, oli i varios que no els deixarem fora, al cap i a la fi és també menjar.

Superem les 35 tones d'aliments. Hem tingut molta feina carregar i descarregar, a empaquetar-ho tot, però el goig que fa al veure-ho fa que valgui la pena.

Cal dir i agraïr que els diferents municipis que han col·laborat la majoria ens ho han posat fàcil, ja que ja ens ho han dut encaixat, i només ens ha calgut posar-ho als palets.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

molt be per la feina que han fet,espero que al final cuando surt la aravana cap al sahara lo celebrem amb un bon dina i despres ens irem a emboracharnos del te en Besalu o en cual quier lloc.
fins aviat.
Machnun

Txell ha dit...

Clar que sí, quan fem la despedida de la Caravana farem un bon dinar o sopar i tots junts acabarem ben borratxos de te, sense pressa de res.
A reveure
Txell

Anònim ha dit...

h'estat tota la setmana visitant aquest blog, per veura articles nous,pero no has esrit res fa multes dies que publiques res,que ha pasat, estas mal alta o que el sahara ha consegut la seva independençia.
o te te ha convesud el teu presidente per la autonomia que aceptó durant su visita al marroc y per aixo no te interesa el teu troçet.

Anònim ha dit...

hola,nena esriu molt be els articles,pero m'agradaria que algun dia publiques uns videos sobre el sahara o musia,per que avui multa gent solo le interessa els imatges o els fots o escoltar musica,si no tens musica saharaui jo m'ofrezco per grabar la meva veu en el teu ordenador, ya que fui un membre del grup musical de mariem hasan.
fins abiat maca.
machnun