Pàgines

18 d’abril 2007

Totes i tots a la MANIFESTACIÓ a Madrid

La Coordinadora Estatal d'Asociacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-Sàhara) ha convocat una manifestació a Madrid el proper dissabte 21 d'abril a les 12h. La mani anirà des d'Atocha fins el Ministeri d'Asumptes Exteriors.
En defensa dels drets Legitims del poble sahraui, recolzant l'Autodeterminació i la Independència del poble sahrauí.
S'ha d'exigir al govern espanyol que recolzi clarament les resolucions de la ONU, per la celebració del Referèndum de l'autodeterminació, i denuncii la violació dels drets humans al Sàhara Occidental per part del Marroc.
Arran de les últimes declaracions del President Zp després de la reunió entre Marroc i España a principis de març, fan que les preocupacions s'alleugin una mica més en relació a la solució del conflicte del poble sahrauí.
Sembla mentida que les coses vagin d'aquesta manera, després de més de 32 anys d'exili a la Hamada, sembla que es prengui el pèl a totes i tots els sahrauís, i de rebot de totes les persones que d'alguna manera o una altre recolzem la causa sahrauí. Més de 50 resolucions preses des de la ONU no han servit de res per tal de tenir un posicionament clar.


Totes i tots a la MANIFESTACIÓ de MADRID !!!

NO A LA VENDA D'ARMES A MARROC !!!

EVITEM LA GUERRA !!!

PER LA INDEPENDÈNCIA DEL SÀHARA OCCIDENTAL !!!

EL SÀHARA NO ESTÀ EN VENDA !!!