Pàgines

02 de maig 2011

VACANCES EN PAU 2011 a Girona

Ja falta poc perquè els millors ambaixadors de la causa saharaui tornin a casa nostra, pocs dies per poder tornar a abraçar la Faida, amb el seu somriure que encomana a qualsevol, els grans ulls de la Tutu i les seves trenetes, el Fadeli que de ben segur haurà crescut molt i ens demostrarà altre vegada com salta a la corda al parc, l'Aziza tant maca i espabilada com sempre, i molts d'altres que trobem tan a faltar.



Un any més (i ja en van 16...) ACAPS-Girona participem al Projecte de Vacances en Pau, organitzat per la Delegació del Front Polisari a Catalunya. Les colònies d'estiu per infants sahrauís són un símbol de la solidaritat amb el poble saharaui i per la lluita contra la injustícia i la repressió que es pateix des de fa més de 35 anys al Sàhara.
Aquest projecte, on famílies catalanes (en el nostre cas: gironines) acolliran a nenes i nens saharauis durant els mesos d'estiu pretén donar a aquests infants la possibilitat de veure moltes coses que fins ara només coneixen en els llibres escolars (rius, muntanyes, el mar, etc...) i la possibilitat de conviure amb infants catalans/es per arribar a tenir una altre imatge del món, diferent a la que viuen dia rera dia als campaments de refugiats de Tindouf.
A més, és l'oportunitat de donar a conèixer les condicions en què viu un poble oblidat pels que manen, des de fa més de 35 anys, per una banda uns exiliats a la hamada, el desert més inhòspit de la terra, i altres a la zona ocupada pel Marroc patint tota mena de repressió en la seva pròpia terra.

Per això, convoquem a totes i tots els que estigueu interessats en poder gaudir de la seva presència a participar de l'acolliment, de ben segur una bona experiència i a implicar-vos a la lluita del poble saharaui.

Dijous 5 de maig a les 19h 
al Centre Cívic de Santa Eugènia (Can Ninetes)
de Girona 
REUNIÓ INFORMATIVA
us hi esperem a totes i tots!