Pàgines

31 de maig 2007

Xerrada-Debat i Sopar a Mataró

Com tots molt bé sabeu, la situació dels sahrauis de les zones ocupades és preocupant, molt sovint trobem noticies per internet de les manifestacions dels sahrauis a l'Aaiun, de les detencions que pateixen, del mal tracte que reben.
El proper divendres 1 de juny els companys i companyes d'Acaps Mataró han organitzat una xerrada-debat per posar-nos una mica al dia de la situació que pateixen els sahrauis a les zones ocupades.
Intervindràn:
  • Toni Guirao: en representació d'Acaps
  • Mah Yahadih: en representació de la Delegació del Front Polisario a Catalunya
  • Alfons López: en representació d'Amnistia Internacional
L'acte es farà a la Sala de Can Palauet al carrer Palau nº32-34 a les 19h. Per arribar-hi és molt sencill ja que es troba darrera de l'Ajuntament de Mataró.
I després a sopar tots junts, al Pati de Can Marshall que es troba entre el carrer Luis de Leon i el carrer Sant Joaquin, al costat del local d'ICV. El sopar anirà amenitzat amb música i ball.
Com ja veieu, la oportunitat no es per desaprofitar-la, xerrada, sopar, música i ball, dificil faltar-hi.
Espero veure-hi moltes cares conegudes.

22 de maig 2007

el proper 27 de maig

RECORDEU

EL PROPER 27 DE MAIG: ELECCIONS MUNICIPALS

A L'HORA DE VOTAR,

PENSA EN UN SÀHARA LLIURE.


NO MÉS TRAICIONS

15 de maig 2007

Concert Sàhara Horta

Els / les JOVES de SAHARA HORTA, organitzen un concert solidari amb el poble sahrauí.
SÀHARA RESISTEIX. Ja veieu la marxa que porten aquesta gent. Vull des d'aquí solidaritzar-me amb la marxa i l'energia que porten aquest grup i felicitar-los per tota la seva tasca a favor del Poble Sahrauí. Per cert, ens han anat molt bé les xapes que han fet, per tal de recollir fons i tenir a la paradeta, de ben segur que a l'estiu tenen molta sortida. Si voleu feralgun encàrreg us poseu en contacte amb ells:
saharahortaj@googlegroups.com

Espero poder-me escapar i estar entre la gent de Sàhara Horta, i també espero estar amb totes i tots vosaltres disfrutant del concert.
Tindrem l'ocasió de poder sentir en directe al cantant: Maneeck, autor de la cançó SAHARA mientrastanto...espera, entre altres grups.
És el proper 25 de maig, de fet ja estarem quasibé en el dia de reflexió, és a dir que ningú té excusa, perquè que millor que començà la reflexió amb un bon concert... A partir de les 21'30 amb el preu de tan sols 3 €uros; el concert és a l'Espai Jove Boca Nord c/Agudes 37-45 de Barcelona (sobre el Túnel de la Rovira)
Una abraçada
Txell